gevelplint


Gevelplinten, Wat zijn Gevelplinten ?


Gevelplinten worden gebruikt bij de bouw van een woning. Deze plinten worden onder aan een huismuur geplaatst om de muur te beschermen tegen vuil en vorst. Aangezien we in Nederland te maken hebben met koudere winters zijn deze dus geen overbodige luxe. Voor elke stijl hebben wij de passende gevelplinten, welke mooi is, goed van kwaliteit, maar ook heel betaalbaar.


De handige doe-het-zelver kan deze mooie gevelplinten zelf plaatsen. Wanneer u niet zo handig bent kunt u het beste een goede aannemer inschakelen die dit voor u doet. Omdat natuursteen erg duurzaam is zal dit lang mee gaan. Het is dus belangrijk dat de gevelstenen op de juiste manier zijn aangebracht. Onze gevelplinten kunnen tegen een stootje, zijn vorst- en vochtbestendig en behoeven geen intensief onderhoud. Daarnaast krijgt uw woning een luxe en rustige uitstraling nadat de natuursteen gevelstenen aangebracht zijn.


Wij hebben op onze website een mooie collectie gepresenteerd, welke u ook online kunt bestellen. Wij leveren voornamelijk producten aan klanten in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Nijmegen, Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond en andere delen van Brabant en Limburg. Woont u ook in deze omgeving, dan kunt u heel gemakkelijk een online bestelling plaatsen. Voor alle producten geldt dat deze van goede kwaliteit zijn en zeer betaalbaar.gevelplintgevelplintgevelplint

Mewa Tegels & Natuursteen

Tel: 06-51291266

Email: info@mewa.nl